Mobil vždy po ruce


0
Categories : PC

Mobilní telefon už má dnes zřejmě skoro každý. Jeho majitelé mají většinou jednu společnou vlastnost. Podobnou, jako nositelé brýlí na čtení. Je to to známé poplácání po kasách, po kterém následuje otázka: „Kde mohou být?“ Hledání je prostě součástí našich životů. Je to ale také v některých případech zbytečná ztráta našeho drahocenného času.
telefon zabudovaný do auta
o Zkuste si ho ušetřit a na starost o svůj mobil si pořiďte nějakého pomocníka.
o Jestliže vybavíte svá nejfrekventovanější působiště služebníkem, kterým je magnetický držák na telefon, už hledat nebudete.
Univerzální magnetický držák je totiž vhodný na všechny druhy povrchů. Sice byl nejprve zamýšlen jen do automobilu, kde se přichytl na palubní desku, ale jeho obliba vzrostla natolik, že ho nacházíme i na rozích nočních stolků, na kuchyňské lince, na boku psacího stolu.
u stolu s mobilem

Nejen, že dobře slouží, ale i dobře vypadá

Síla magnetu je skutečně velká. Nemusíte se obávat, že by mohl váš mobil spadnout a uškodit si. Drží dokonce i přes méně tlusté obaly (plast, silikon).
o Jeho instalace je velice jednoduchá.
· Stačí dobře očistit povrch, na který do chcete připevnit. Rozhodně by neměl být mastný nebo dokonce pokrytý mechanickými nečistotami.
· Pak už můžete jen sloupnout ochrannou fólii z držáku a přilepit na předem vybrané místo.
· Poslední krok – umístit tenký magnetický disk mezi obal a telefon. Nebo ho můžete přilepit na zadní stranu telefonu. Magnetický disk je samozřejmě součástí balení.
A právě jste se zbavili jedné starosti.Tou bylo, kam mám dát svůj mobil, aby se stále nemusel hledat. Pomůcka, která je určena především do auta, je držák, který se připevní přímo do průduchu ventilátoru. Může se používat i na tablety a GPS. Elegantní vhled a hezký design zaručí, že se ho nebudete muset snažit nikterak maskovat, aby vám nekazil vzhled a vašeho automobilu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

© Sedmvlku.cz - Všechna práva vyhrazena.